Cullak para ekranit, ky emision që po shfaqet në Britani po i çmend krejt (foto +18)

Në Britaninë e Madhe ka fillue të shfaqet nji emision, ku njerëzit dalin lakuriq.

Emisioni ka si qëllim me krijue lidhje dhe si vajzat edhe djemtë dalin ashtu siç i ka ba nana para njani- tjetrit.

Ata që e kanë ideue si emision e kanë marrë këtë vendim sepse duen që ata që kanë me marrë vendimin për t’u lidhun me shikue njani- tjetrin ashtu siç janë.

Vajzave fillimit u dalin në ekran organet gjenitale të mashkujve dhe ato zgjedhin atë që u pëlqen ma shumë.

Më pas ai që asht zgjedh hyn në studio.

Emisioni prezantohet nga Anna Richardson dhe ajo asht e vetmja që del e veshun në emision.

 

Shperndaje në: