Dashnia nuk e njeh gjatesine! (video)

shortest-married-couple-in-the-world-london-uk-17-nov-20161

Paulo Gabriel da Silva Barros dhe Katyucia Hoshino zyrtarisht jane shpall çifti ma i shkurt ne bote.

shortest-married-couple-immn-the-world-london-uk-17-nov-2016

Ky çift – qe jane ma te shkurt se 70in – rekordin e tyne e kane verifikue edhe permes Librit te Rekordeve te Guinness.

Paulo, 30-vjeç, i cili asht i gjate 34.8in (88.9 cm), ka smundjen displasia diastrofike, ndersa  26-vjeçarja Katyucia, asht 35.2in (89 cm).

Çifti u martue ne qytetin e tyne Itupeva, Brazil, ku edhe dolen para kamerave.

 

Shperndaje në: