Dashnia n’vepër: 65% e trupit të saj u dogj, por i dashuni nuk e braktisi asnjiherë

Me dashtë dikend që i ka tana asht e lehtë. Por, me dashtë dikend në momentet ma të vështira, kjo po që nuk asht e lehtë.

Me ra n’dashni me dikend asht me dashtë përtej pamjes, asht me dashunue me të keshmen, karakterin, asht me dashunue “shpirtin” e dikujna..

Nji djalë u dashunue me nji vajzë siç dashunohen dy të rij, por ajo pësoi nji aksident dhe u dogj. Pamvarësisht se ajo pësoi lëndime të randa, ai nuk hoqi dorë nga ajo.

Turia Pitt po merrte pjesë në nji maratonë 100 km në vitin 2011, por vetëm disa orë ma vonë, e ndodhun në nji mal, ajo e gjeti veten të ngujueme mes zjarrit që shpërtheu aty, tue u djegë nga zjarri.

Edhe kur ajo u ndje keq dhe në depresion për gjendjen e saj, ai gjithmonë e mbështeste ate dhe i kallxonte sa e dashunon.

Gja që këtë e ka ba veç…dashnia!

234605