Del kanga e Dua Lipës me Sean Paul

Kënga ‘No Lie’ ka dalë në versionin audio.

Dua Lipa dhe Sean Paul kanë bashkue forcat për me sjellë bashkëpunimin ‘No lie’.

Kangëtarja shqiptare ndigjohet për mrekulli në kangën ritmike, që pritet me qenë hiti i ardhshëm mbas sukseseve të njimbasnjishme të Sean Paul.

https://youtu.be/Dj385ahFWWk