Dënohet me burg të përjetshëm, vrasësja serike tha se ishte e etun për gjak!

Vrasësja serike, e cila vrau tre persona, të dashtunin e saj dhe dy mirëmbajtëse të shtëpisë, kishte pranue se ishte e “etun për gjak” dhe se donte me vra edhe ma shumë njerëz.

Joanna Dennehy, 33 vjeçare, u dënue më burgim të përjetshëm.

Gjykata në Britani të Madhe e ka përshkrue atë si “vetjake, manipulative, vrasëse serike”, shkruanexpress.co.uk.

Dennehy para këtij vendimi të gjykatës ka qëndrue në izolim total në burg.

 

Shperndaje në: