Deputetja që po ‘tranon’ parlamentin (foto +18)

Valeria Egorova asht nji anëtare e parlamentit ukrainas, ndërsa lideri i Partisë Radikale të Ukrainës, Oleh Lyashko ka nji qasje të veçantë në përzgjedhjen e ndihmëses së tij

Shpresa e parlamentit ukrainas ka vetëm 22 vjet, por ajo asht vnue re jo vetëm me fjalime politike, por gjoksin e saj të madh dhe shpërthyes.

Shperndaje në: