‘Despacito’, rekord botnor, qe sa klikime ka arritë

Hiti i verës,“Despacito”, aktualisht asht video ma e shikueme e të gjitha kohnave në faqen e internetit, YouTube.

Kanga e realizueme nga bashkëpunimi i dy muzikantëve portorikanë, Luis Fonsi dhe Daddy Yankee, ka arritur nji shikueshmëni prej ma shumë se 3 miliardë klikime qysh prej muejit Kallnor.