Dhezet ‘lufta’: Cilat nga motrat Kardashian asht ma seksi?

Pak orë mbasi motra e saj theu rrjetin me nji selfie seksi, Kylie Jenner provoi se ajo nuk mbetet mbas.

Edhe 18-vjeçarja postoi nji selfie seksi, si e motra Kim Kardashian.

Megjithatë, kjo e fundit asht 35 vjeç dhe mbetet nji ikonë e bukurisë.

2-85 3-87