Diellza Kolgeci në Rrokum Night me Makollin: Qe çfarë gra duen burrat shqiptarë! (emisioni i plote)

Diellza Kolgecin ka fole per shume gjana per here te pare ne emisionin Rrokum Night me Makollin në TV Rrokum.

Screenshot_2

Ndersa me muzike live e dhezi atmosferen, kangetari, Gramos Simnica.

Screenshot_1

Reprizat e emisionit janë të Shtunën dhe të Diellen prej orës 23:00.