Doktor shkence, kqyreni bombën shqiptare (+18)

Riselda Sejdija asht tejet aktive në rrjetet sociale.

Balerina e martueme me biznismenin Ajdin Sejdia thotë se, asht Doktore Shkencash dhe titullin e vendos edhe në Facebook dhe Instagram.

Shperndaje në: