Doni me pasë notën 10 në seks? Qe çka duheni me hangër (foto +18)

Ushqimet që shtojnë epshin te mashkujt janë speci djegës dhe mjalti, të cilët riaktivizojnë prodhimin e testosteronit.

Voet riekuilibrojnë nivelin e hormoneve, tue rritë dëshirën seksuale. Frutat e detit, të pasuna me zink, ndihmojnë në ejakulim.

Përsa i përket fertilitetit, janë ushqimet e pasuna me vitaminë C ato që rrisin cilësinë e spermës. Dieta ideale për mashkullin duhet me përfshi lang portokalli në mëngjes. Ndërsa, gjatë ditës ban mirë sallata me rukola dhe domate. Nga ana tjetër, brokoli dhe spanaqi rritin prodhimin e spermatozoidëve.

‘Jo’ duhet me ju thanë pijeve me sheqer, konsumit të tepërt të mishit të kuq, ushqimeve të skuquna dhe atyne me shumë yndyrna./Shije