Drogë, seks dhe prostitucion. Qe çka ndodh në Tiranë mbas orës 23:00! (foto +18)

Drogë, prostitucion dhe pare në lokalet e natës.

Shumë çika të reja vendosin me punue në këto lokale, dhe motivi që ato përmendin shpeshherë si arsye, janë kushtet e vështira ekonomike dhe tundimi nga paret e shumta.

Për gazetën Shekulli, A. M., 24 vjet, tregon historinë e saj se si ka nisë me punue në lokalet e natës.

Ajo thotë se asht shkëputë nga qyteti i saj i lindjes, tue ardhë në Tiranë për me punue si balerinë në lokalet e natës.

Simbas saj, çdo vajzë që ka pranue me punue në këto lokale si balerinë, asht joshë nga paratë që fiton, siç edhe ka ndodhë me të tetë vite ma parë. Rrefimin e plot të saj mundeni me lexue KETU

 

2-sexi

 

 

3-sexi

 

4-secoooo