Dua na dhuroi edhe nji performance të shkëlqyeme. Kqyreni

Dua Lipa dhuroi edhe nji performancë të shkëlqyeeme nën ritmin e gitarës në “YouTube Music Foundry”.

Kangëtarja shqiptare magjeps derisa këndon kangën “Thinking Bout You”.

“YouTube Music Foundry” asht nji iniciativë e YouTube për zhvillimin e talentëve muzikorë që u jep artistëve mjete dhe udhëzime të reja për me shtue rritjen e prezencës së tyne të suksesshme në këtë video platformë.

 

Shperndaje në: