Duken si femna përnime, po s’janë, s’kini pa ma seksi se këto (foto)

Krijimi i kukullave të seksit ka njoft nji zhvillim aq të madh sa asht e veshtirë me u kuptue nga fotot që nuk janë qenie njerëzore.

Kompania amerikane e krijueme në 1997, “Real Doll”, ka sjellë nji version të kukullave të seksit që asht ma i arrituni deri tash.

Këto kukulla të veshuna si me fustane dhe me makiazh duken aq reale sa asht e veshtirë të kuptoni që nuk janë të tilla.

Me to mundesh me ba çka të duesh, përveçse me bisedue.