Dy vjeçarja që mahniti jurinë, qe çka bani (video)

Në skenën e Ukraina’s Got Talent, nji çikë dy vjeçare ka dalë para jurisë dhe publikut, tue provue me i thanë kryeqytetet e tana vendeve në botë.

Nga krejt ato që e kanë pyetë, asnji përgjigje nuk ka gabue, tue i dhanë të sakta krejt emnat që i ka thanë.

Kjo çikë asht cilësue dhe si gjeniu i gjeografisë, tue vendosë dhe nji tjetër rekord, si pjesëmarrësja me moshën ma të vogël në nji show.