E arrestueme mbi 140 herë, pjeshka rebele mburret: Fitoj 160 paund në orë (+18)

Ajo fillimisht e gjeti famën kur e prezentoi veten si Chloe Victoria në X Factor në vitin 2010. Me nji ftyrë të mbulueme nga kremi, ajo tha se imazhi ishte shumë i randësishëm për të.

“Nuk ka dyshim se askush nuk asht si unë, Unë veproj si nji yll, unë knoj si nji yll, unë vallëzoj si nji yll. Unë nuk due me qenë nji person që jeton dhe vdes dhe askush nuk e di se kush je, unë due të mbahem mend”,- ka thanë Chloe.

E arrestueme mbi 140 herë, ka pranue që konsumon droga të forta dhe që asht nji prostitutë që fiton shumë euro në muej.  Chloe Khan asht vajza që po ban me folë e tanë Britania falë hymjes së saj në nji prej “reality show” ma të famshëm në vend.

25-vjeçarja, nanë e nji fëmie mburret me jetën e vet dhe me të ardhunat që siguron nga prostitucioni.

Ajo fiton plot 160 paund në orë.

7-287 NINTCHDBPICT000254698043

Chloe Mafia
Chloe Mafia

kloe3-1 kloe5-1 kloe13-1