E gjejne gjalle e shnosh Sinead O’Connor

sinead

Kangetarja irlandeze Sinead O’Connor, e cila ka dy dite qe kishte humbe çdo gjurme, gjindet nga ana e policise se Chicago’s ne paralagje.

Nji deklarate e shkurte e policise thote se asht gjete ne paralagje te qytetit, se asht mire dhe ma nuk trajtohet si person i zhdukun, raporton BBC.