E larguen nga Agjencia për shkak të peshës, por kqyreni tash këtë modele!

Me linjat e trupit dhe fotografitë e saj seksi, Lawrence po “turpnon” shumë gra të reja. Si rezultat i nji fushate të suksesshme, të ardhunat e agjencionit ku ajo punon ‘Aerie’ tejkaluen ato të Victoria’s Secret për shkak të saj.

Iskra Lawrence asht padyshim modelja ma e njohun se Aerie. Ajo ka folë për Business Insider rreth eksperiencës së saj si modele. Ajo filloi të merrej me modelizëm kur ishte 13 vjeçe. Para kësaj ajo ishte notare – gja që i ndihmoi me zhvillue trupin.

Por, ajo ishte përjashtue nga agjencia e parë ku punonte për shkak të peshës së ‘madhe’.

“Isha rreth 15-16 vjeçe”, thotë ajo, “dhe ata thjeshtë më thanë, ijet tueja janë 36 inç, duhet me qenë 34 në këtë moshë. Ato janë të mëdha”, tha ajo për Business Insider.

1_1469375412-6674813 214_1469375415-4575787 231_1469375424-1447816 6676_1469375432-6580353

Shperndaje në: