E pabesueshme çka kqyrin çikat ma shumë në porno sajte

Nji faqe pornografike i ka publikue për herë të parë statistikat e vizitorëve të saj prej krejt bote dhe kategoritë qe pëlqehen prej tyne.

Kjo faqe ka mija vizitorë, të cilët kanë preferencat e tyne se çka dojne me pa.

Simbas statistikave të faqes, rezulton se kategoria ma e klikueme prej femnave asht ‘seksi mes lesbikeve’, ku kryesojne femnat prej Australie dhe Amerike te Jugut.

5-porn

Femnat prej Gjermanie e Turqie preferojne ma së shumti kategorinë e ‘adoleshente 18+’.

Çeket preferojne kategorinë e videove porno ‘femnat miqësore’, e ndërsa ruset zgjedhin kategorinë e seksit ‘anal’.

Keto jane disa skica që kallxojne preferencat e femnave nga shtetet e ndryshme.

5-porno

 

Shperndaje në: