E pabesueshme, kqyreni qysh hypin njerëzit në nji tren n’Indi

Rrjeti hekurudhor i Indisë njihet si nji nga ma të mëdhajtë dhe ma të ngarkuemit në botë.

Në tanë vendin janë pothuejse 6900 stacione hekurudhore, megjithatë këto pamje kallxojnë se me hypë në nji tren në Indi asht nji sfidë në vete.

Video e postueme në Live Leak, kallxon momentin kur turmat e mëdha të udhëtarëve presin në stacion. Dhe lufta nis në momentin kur dyert e trenit hapen.

Shperndaje në: