E rrallë, kanguri ban seks me derrin!

Nji kangur dhe nji derr janë fotografue teksa bajnë seks n’Australi.

Mendohet se ata janë në nji lidhje prej ma shumë se nji viti.

Afera e tyne asht zbulue nga nji studiues.

Ryan Frazer, 28 vjet, ishte në nji udhëtim në këtë rezervat, kur pikasi skenat e pazakonta.

 

2-kanguri

 

3-kanguri

 

4-knaguri

Shperndaje në: