Eklipsi i plotë i diellit ndodhi n’këto vende!

Oqeani Paqësor, Australia Verilindore dhe Indonezia ishin sot deshmitarë të eklipsit të plotë të Diellit.

Errësimi i Diellit nga Hana në këto vende arriti kulmin n’orën 01:20 të mëngjesit të 9 Marsit.

Fenomeni i rrallë kozmik nuk qe i dukshëm n’Europë.

Simbas NASA’s, eklipsi i plotë i diellit në Shqipni dhe Europë do të ndodhë në vitin 2027.

 

4-eklipsi

Shperndaje në: