Enca na e qet kambën dhe kërkon diçka nga fansat

Kangëtarja Enca Haxhia asht gjithnji mjaft interaktive me fansat e saj si në rrjete sociale, por edhe gjatë koncerteve të saj.

Këtë herë përmes SnapChat ajo u ka kërkue mendim se cilat çizme të veshte për koncertin e radhës.

Tue ngritë herë njanën kambë e herë tjetrën, ajo ka kërkue mendim.

enca1_1474789554-6230732 enca2_1474789554-8235318 enca3_1474789553-4983914 enca4_1474789553-2425777 enca5_1474789554-6103247