Enrique Iglesias në Maqedoni, a ka me ‘kallë’ Shkupin!

Dje Enrique Iglesias ka mbërri në Shkup dhe sot pritet me kallë atmosferën në Qendrën Sportive ‘Boris Trajkovski’.

Iglesias ban muzikë pop-latine dhe në Maqedoni vjen si pjesë e turnesë në krejt botën “Sex and Love”.

 

Sold-iglaisas

 

Shperndaje në: