Eva Longoria pushime të nxehta, çka po mshef? (foto)

Me tesha pllazhi ngjyrë portokalli dhe nji kmishë ‘oversize’ të bardhë për me i mbulue format për Eva Longoria.

Mbas zanave për nji shtatzani në Prill, (të cilat aktorja i mohoi), artistja asht detyrue me i mshefë format poshtë teshave të lamjes.

Shperndaje në: