Fantastike: Ariu polar imiton lëvizjet e nji vizitori në Holandë

Nji ari polar asht entuziazmue nga vizita e nji personi në nji kopsht zoologjik në Holandë, sa ja ka nisë me imitue çdo lëvizje të tij.

Djaloshi ulet dhe ngritet, dhe kqyrë që ariu polar qëndron mbas panelit të xhamit e imiton në çdo lëvizje.

Kjo video ka ba namin në internet mbrenda pak ditësh ku asht pëlqye nga mija persona.

Shperndaje në: