Faraoni G dhe Kastro Zizo bahen ‘per krevet’

Kangetaret jokonvencionale te muzikes shqiptare, Faraoni G dhe Kastro Zizo, bahen bashke.

Ata me 12 Korrik n’oren 20h, lansojne projektin e perbashket ‘Jepma jepma’ ne YouTube, njoftojne te dy ne profilet e tyne ne rrjetet sociale.

Teksin e kanges e kane shkruejt secili kangetar pjesen e vet, kurse videospotin e ka realizu UrbanGraphics ne regji te Ylber Mehmedaliut-yascha.

https://youtu.be/xKQaixMizb0