FBI ofron 25 mije dollare shperbilm per pikturat e vjedhuna te Warhol

Buroja Federale e Investigimit (FBI) ka ofrue shperblim prej 25 mije dollaresh
per informatat mbi 7 pikturat e Andy Warhol qe u vodhen ne Muzeun Springfield te Artit ne Missouri me 7 Prill.

Pikturat e koleksionit ‘Campbell Soup’, ka vlere prej 500 mije dollare, dhe asht prone e ketij muzeu qysh nga viti 1985.

Shperndaje në: