Femna ma seksi në planet deshet krejt cullak (foto +18)

Kelly Bronk e zgjedhun si femna ma ideale për bukurinë dhe linjat trupore gjatë vitit të kaluem, kësaj here asht rikthye në ballinat e tabloidëve komplet e zhveshun.

Ajo me këtë gjest ka dasht me kallxue se ende e meriton nji status të tille.

Aktorja amerikane, njihet për format e saj shpërthyese dhe skenat e nxeta në filmat e saj.