Femna ‘perfekte’ vjen me kalendarin e vitit 2018 (foto +18)

Femna ma e kërkueme në Britani të Madhe dhe në botë kallxon edhe nji herë pse ka nji epitet të tillë.

Modelja britanike, Kellly Brook ka prezentue kalendarin e vitit 2018 dhe si rezultat ajo po përshkruhet si femën perfekte.

View image on Twitter
View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
View image on Twitter

Kelly Brook ma parë ka qenë në nji lidhje me Jason Statham.

Shperndaje në: