Femnat bajnë be në këtë ndjenjë të papërshkrueshme gjatë seksit (foto +18)

Femnat betohen në këtë ndjenjë të papërshkrueshme gjatë seksit, ndërsa secili mashkull kishte me dashtë me përjetue këtë!

Orgazma femnore asht nji temë që vazhdimisht na intrigon – jo vetëm femnat, por edhe gjininë ma të fortë, por edhe seksologët dhe shkencëtarët. Meqenëse orgazma nuk mundet me u arritë rregullisht, kjo nënkupton se asht e kufizueme, nga e cila paraprijnë dhe mvaren edhe shumë mistere tjera që vështirë se munden me marrë përgjigje të saktë. Por, le t’i kthehemi tash ejakulimit apo orgazmës femnore!

Po pra, egziston nji gja e tillë! Orgazma femnore e shoqnueme me ejakulim njihet si “squirting”, ku edhe nga kandvështrimi mashkullor paraqet nji përvojë të çmueme. Emni rrjedh nga fjala angleze ‘squirt’ që don me thanë lumë (rrjedhë).

Tash veçma e keni kuptue – kjo asht orgazmë gjatë së cilës ju lshoni langje, ngjashëm sikur me ejakulimin e mashkujve.

Ekspertët janë dakord se secila femën mundet me përjetue këtë, por në praktikë kjo asht vlerësue si nji “punë mjaft e vështirë” m’u arritë. Të pakta janë femnat që kanë përjetue këtë ndjenjë dhe për këtë nevojtet relaksim i madh, t’i jepeni plotësisht partnerit tuej.

‘Squirting’ apo ejakulimi femnor njihet edhe si “dush i artë” simbas fjalorit në zhargon, por ju duheni me dijtë se kjo rrjedhje del nga uretra, ashtu sikur edhe urina, por që bahet fjalë për dy lloje të ndryshme të langjeve. Gjithashtu, këto paraqesin edhe dy ndjenja krejtsisht të ndryshme.

Që të arrini deri te ejakulimi “squirting”, egzistojnë dy gjana të vogla që duheni m’i kuptue:

Mënyra ma e mirë asht që partneri juej me stimulue me gishta pikën G
Asht e nevojshme që femna me qenë plotësisht e relaksueme, në mënyrë që të arrijë ejakulimin.
Asht i mundshëm ejakulimi edhe gjatë penetrimit, por ma së shumti gjasat e arritjes së derdhjes janë me stimulimin e klitorisit dhe pikës G.

Femna duhet me qenë çmendunisht e eksitueme nëse dëshiron nji orgazmë të tillë, por roli ma i randësishëm i takon mashkullit. Ma së miri asht që partneri juej me i vendosë dy-tri gishta në vaginë dhe me majat e gishtave me lëvizë nalt tue kërkue pikën G dhe ata e dijnë nëse asht udha e duhun kur prekin diçka në formë të topthave./femra.net/