Femnat ma të fuqishme, qe kush janë

Nji grue e fuqishme asht dikush që do të sherbejë si nji model i duhun për çdo kohë të jetës tande.

Ajo asht e pamvarun dhe ban atë për të cilën ajo beson.

Ajo nuk ka nevojë për mbështetjen e nji mashkulli dhe asht e aftë të mbështesë veten.

Nji grue që e jeton jetën në nji mënyrë që ajo e shikon të përmbushun.

Nji grue e fuqishme ka aftësinë me ndryshu botën dhe kjo asht ajo që përfaqësueset e çdo sheje kanë ba.

Shperndaje në: