Femnat n’Tiranë harbohen me mashkuj të huej për 8 Mars (+18)

Edhe ky 8 Mars, dita simbol e grues dhe e të drejtave të saj, si ndodh rendom në Shqipni, nuk protestohet, por festohet.

Disa vajza e gra kanë zgjedh të lanë traditën e drekave dhe darkave mes mikeshave në restorante të ndryshme përgjithësisht në pika jashtë Tiranës, dhe t’i drejtohen një tjetër lloj feste.

Në këto video të shpërndame në rrjetet sociale, shihet teksa vajzat festojnë në nji club nate në Tiranë me striptistë të cilët i kanë marrë ato në skenë tue shfaq veprime erotike.

Ky nuk asht vitit i parë që vazjat shqiptare preferojnë të kalojën 8 Marsin tue kënaq sytë me performancën e balerinëve stripist të huej.

 

Shperndaje në: