Fergie ‘tranon’ mashkujt me pozat për klipin e ri (foto)

Fergie din me tërheqë vëmendje qoftë në skenë apo edhe thjesht tue ecë. Kangëtarja ka me ardhë frik me nji videoklip të ri, që premton me qenë shumë interesant.

Kangëtarja e njohun asht fotografue gjatë xhirimeve në pllazhet e Malibu në California.

41 vjeçarja po knonte dhe po kcente në nji mënyrë sensuale, derisa mbante pantolla të shkurt dhe blluzë pa krahë në pjesën e sipërme.