Fillon lundrimin anija ma e madhe në botë

Kjo anije peshon 120 mijë tonë, dhe i ka 16 kate. Asht e gjatë 70 metra dhe 362 metra gjanësi.

Anija e quejtun “Harmony of the Seas” kushtoi rreth 1 miliard dollarë për me u ndërtu.

Ekuipazhi i anijes asht 2 mijë persona, ndërsa anija mundet me i zan rreth 6 mijë persona.

Kqyrini fotografitë ma poshtë:

 

anija1 anija2