Flladitet Tulisa!

Tulisa Contostavlos po kalon ditët mrekullueshme në pllazhet e bukura të Portugalisë dhe këto foto e pasqyrojnë ma së miri këtë.

Kangëtarja 27-vjeçare doket thjesht e mrekullueshme. Doket se gjatë stinës së dimnit ka punue shumë në palestër për me qenë sa ma në formë gjatë verës. Dhe, këtë e ka arritë ma së miri.

tulisa_contostavlos_17

Shperndaje në: