Foto: 10 femnat shqiptare me gjoksin ma seksi (+18)

Ato janë pjesë e showbizit dhe kujdesen gjithnji për pamjen e tyne, tue i kushtue shumë randësi.

Në daljet e tyne publike, femnat shqiptare pikasin për diçka të veçantë që ka secila, por cilat janë ato që kanë gjoksin ma seksi?

Disa prej tyne kanë ba ndërhymje kirurgjikale që ta rrisin masën e gjoksit, disa për me zvogëlue e të tjera kanë zgjedh të mos ndërhyjnë.

Ma poshtë keni 10 nga personazhet publike me gjoksin ma seksi:

 

From Blitz To Hits 5th Anniversary Celebration

 

 

2-gjoksi

 

3-gjoksi

 

4-gjoksi

 

5-gjoksi

 

6-gjoksi

 

7-gjoksi

 

8-gjoksi

 

9-gj9oksi

 

10-gjoksi

Shperndaje në: