Foto: A e keni pa qysh doket nji hotel luksos mbi 4 rrota!

Nëse jeni i fiksuem mbas rrulove dhe keni po ashtu xhepat e ngrohtë, mund të bani tuejën këtë mrekulli mbi rrota.

Morelo Empire Liner asht nji moto-shtëpi, perfekte për ata që duen luksin.

Me ngrohje të dyshemeve, një hapësinë gjigante, kuzhinë të mirëpajisum dhe me nji dekor fantastik, ajo kushton 378 mijë sterlina.

 

2-hotel

 

Morelo Palace

 

4-hotel

 

5-hotel

 

1-hoteli