Foto: Ajo del në pasarelë, po kush po ju merr sytë…! (+18)

Katie Salmon doli në pasarelë për me reklamue veshjet e Prodigal Fox.

Ajo doli me rroba gjumi dhe duket se kjo asht arsyeja se përse ajo ekspozoi ma shumë se ç’duhet.

Se mos asht hera e parë…!

 

2-pasarela

 

3-paqsarela

 

4-pasarela

 

5-pasarela

 

6-psarela