Foto alarmuese në tregun e seksit në Serbi: Çmime nga 8 deri në 15 euro (foto)

Gjatë këtyne javëve, tema ma e interesueme, e cila edhe u plasue në publik, ka të baj me prostitucionin rrugor në Krushevc.

Në këtë qytet prostitucioni rrugor asht tue u zhvillue në tre lokacione: te rrethi në Krushevc, lokacioni i dytë asht te Stacioni i trenave dhe lokacioni i tretë asht në dalje të Krushevcit, shkruen rasinapress.net, transmeton gazetametro.net.

Çikat e natës, shërbimet e tyne i kryejnë në dhoma të marruna me qera, në shkurre dhe në kerre, ndërsa çmimi asht nga 1000 deri në 2000 dinarë (8 deri në 15 euro), ndërsa ky çmim mvaret nga kërkesat e klientit. Prostitutat rrugore i takojnë klasës ma të ulët shoqnore.