Foto: Asht n’garë për Miss Italia, por pse e tallin këtë bukuroshe seksi!

Nji konkurrente e Miss Italisë, që u kritikue dhe u tall për shkak të trupit të saj, tha se ajo e dashuron trupin e saj.

Paola Torrente u kritikue nga disa që thanë se asht shumë e shendoshë për me qenë Miss.

Por 22-vjeçarja thotë për Daily Mail se nuk asht ndje kurrë keq për shkak të formave.

Madje shton se ka shumë femra që operohen për me u me forma.

“Duee t’u them vajzave që ta pranojnë veten ashtu siç janë dhe të ndjehen mirë për këtë”.

Nana e nji konkurrenteje madje tha se ajo duhet të marrë pjesë në konkursin e femnave mbipeshë.

Pamvarësisht abuzimeve, ajo thotë se nuk e kanë talle kurrë për peshën.

Studentja e inxhinierisë thotë se fansi i saj ma i madh asht i dashtuni, Gabrieli 26-vjet.

 

2-pehsa

 

3-pesha

 

misitalia

 

4-misss

 

Pic shows: Paola Torrente A curvaceous model with a fuller figure than her rivals has become the star of the Miss Italy contest despite only coming in second. And the decision to vote Paola Torrente, who is 1.80 metres (5 foot 9 inches) tall and wears a size 46 dress (UK 40) has angered many who say that she only went so far because of political correctness gone mad. She surprised many when she got to the final of the beauty contest of Miss Italy 2016 that took place in the city of Angri, in the south-western Italian province of Salerno. The title Miss Italy 2016 finally went to Rachele Risaliti, but it was the runner-up who got all the attention. Paola, who is an engineering student, was not expected to perform better than one of the favourites, and one of those who voiced their criticism was the mother of the girl who came third, Viviana Vogliacco, who said that anybody that has a size 46 should take part in the Plus Size Miss Italy contest and not in the mainstream event. However the jury evidently disagreed and said that it was a decision that they hope showed that Miss Italy was prepared to push the boundaries of what was regarded as the traditional idea of beauty. The organiser of the contest, Patrizia Mirigliani, said: "Stop stereotypes, what we want is more female models and closer to people." She added that the popularity of curvaceous women was a social initiative to combat anorexia and shouted that to win this fight it was important to have the support of the fashion industry. In an interview after the contest, Paola said that despite being the runner-up she felt as she was the winner and thanked everybody for their support. (ends)

 

6-miss