Foto: Diktatori qe ha testikujt e armiqve për me rritë fuqinë seksuale!

Presidenti i Guinesë Ekuatoriale mund të mos jetë shumë i njohun në botë, por ata që i kanë mbijetue regjimit të tij thonë se ai asht djalli vetë.

Teodoro Obiang Nguema, 74 vjet, ka sundue vendin afrikan që prej vitit 1979.

I njohun si ‘kryetorturuesi’, ai erdhi në pushtet tue rrxue axhen e tij në shejë hakmarrje pse i kishte vra familjen.

Që kur ka ardh në pushtet, kundërshtarët e tij janë subjekt i torturave të rralla.

Disa thonë se Nguema asht kanibal.

Ata thonë se ai i ha kundërshtarët e tij mbasi kështu shton fuqinë seksuale.

Nji rival i tij politik pati deklarue në vitin 2004: “Ai e përpiu nji komisioner të policisë”.

“Them e përpiu se komisioneri u varros pa testikujt dhe trunin”.

“Ai kërkon që unë të kthehem në Guinea që të më hajë testikujt”.

Nguema thuhet se i rrjep kundërshtarët të gjallë dhe u ha trunin.

Ai mendohet se beson se ka fuqi si të Zotit.

Nji nga ish-këshilltarët e tij thotë: “Ai mund të vendosë të vrasë kë të dojë pa shkue në ferr, mbasi ai është Zoti vetë”.

Spekulohet se ai vuen nga kanceri i prostatës, por kjo nuk asht konfirmu.

Djali i tij, Teodoro Nguema Obiang Mangue, 46 vjet, asht zavendëspresident.

Ai asht pasuesi i tij natyral. /Mirror/

 

6-diktat

 

7-diktat

 

8-diktat

 

9-diktat

 

10-diktat

 

5-diktat

 

4-diktat

 

3-diktat

 

2-diktat

 

1-diktat