Foto e këtij polici ka prekë shumë njerëz: Qe pse!

Nji polic amerikan asht tue marrë me qindra vlerësime online mbasi vendosi me nda ushqimin me nji grue të pastrehë gjatë nji rruge.

Luke Bonin po ishte tue u kthye nga nji seancë gjyqësore, kur vuni re nanën e katër fëmive, Lynn Murphy që ishte tue lyp pare shoferave mbasi nuk kishte çka me hangër.

Ai u largue te nji restorant aty afër, mori ushqim dhe vendosi me nda me gruen.

Murphy tha se ka mbetë shumë e prekun nga ky veprim.

Ajo tha se del rregullisht për me lyp, por rrallë i japin ndonji gja.