Foto: Gaga pa jelekë dhe e shfrenueme, krejt sytë të ‘zogu’ (+18)

Lady Gaga asht rikthye me qenë ajo që kemi njoft gjithmonë.

E shfrenueme dhe e guximshme.

Mbas publikimit të hitit ‘Perfect Illusion’, kangëtarja u fotografue në New York.

30-vjeçarja nuk mbante reçipeta, teksa fustani i zbulonte ndonjiherë ma shumë se ç’duhet.

 

3-gaga

 

3-gaga

 

5-gaga

 

6-gaga

 

10-gaga