Foto: Helikopter, kerre, jahte, diamante, kjo asht jeta e femive të Dubait!

Dubai njihet si nji nga vendet ma ekstravagante në botë.

Sikur të mos mjaftojë kjo, ky set me foto tregon se si asht jeta për femijët e pasun të Dubait.

Faqja ‘Fëmijët e Pasun të Dubait’ ka mbi 70 mijë ndjekës në IG dhe duket se rivalizon me disa simotra të saj të qyteteve të ndryshme në botë.

 

2-kerre

 

3-jahte

 

4-kerre

 

5-duba

 

6-dubai

 

8-duba

 

9-duba

Shperndaje në: