Foto: Hypni kerrit: A asht kjo rruga ma e bukur n’Europë?

Të shkosh nga pika A në B me kerr, shpesh asht diçka monotone.

Por jo me këtë rrugë.

Bahet fjalë për “Grossglockner High Alpine Road” në Austri, që me shumë gjasë asht rruga ma e bukur në Europë.

Ajo kalon nga malet në Bruck e deri në Heiligenblut.

Fotografi Mikolaj Gospodrek ka udhëtue në këtë rrugë që prej vitit 2008 dhe ka ba foto në stinë të ndryshme.

Pamjet flasin vetë.

 

1-rruga

 

3-rruga

 

4-rruga

 

5-rruga

 

7-rruga

 

8-rruga

 

9-rruga

 

10-rruga

 

11-rruga

 

12-rruga