Foto: Irid Oxa, lidhja me futbollistin zezak, ky ishte reagimi i familjes

Të shumtë ishin ata që e sulmuen për faktin se ajo krijoi lidhje dashnie me nji futbollist zezak. Por, ajo thote se njerëzit janë xhelozë. Nga ana tjetër, kallxon mbështetjen që i ka dhanë familja dhe shoqnia në lidhjen e saj.

“Respektojnë zgjedhjen time dhe nuk u la shumë hapsinë diskutimit në lidhje më këtë argument. Ngjyra e errët e njeriut nuk asht njollë në biografi. Le të hedhim nji sy të bardhëve që nuk shkëlqejnë për mirësi”.