Foto: Kjo çikë nuk përmbahet, qe ku ban striptizëm! (+18)

Ex On The Beach star Charlotte Dawson out on the town with friends on the party island Ibiza, Spain, (EXCLUSIVE ALL ROUND)

Kur ato dalin për jetë nate, paparacët bajnë festë gjithashtu.

Vajzat e “Ex on the Beach” në Britani janë të njohuna për jetën e shfrenueme.

Këtë herë shfaqjen e dhuruen Chloe Goodman që nuk e përmbante gjoksin dhe Charlotte Dawson që bani striptizëm në rrugë.

 

 

Charlotte Dawson Wilde Night Out

 

Picture Shows: Chloe Goodman October 13, 2016 Celebrities attend the Chloe Goodman x Opiah Cosmetics launch event in London, UK. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : info@fameflynet.uk.com

 

 

Chloe Goodman , Lauryn Goodman and Bianca Gascogine Chloe Goodman x Opiah Cosmetics - launch party at Ginger Martini, Chalk Farm Road, London 13-10-16 Photographer- James Curley

 

FAMEFLYNET - Celebrities Attend The Chloe Goodman X Opiah Cosmetics Launch In London

Shperndaje në: