Foto: Kjo çka i ndodhi 30 vjeçarit me penis, ju trishton por edhe ju ban me keshë! (+18)

Nji burrë u dërgue me urgjencë në spital mbasi nji unazë i kishte ngec në penis.

Ai po e përdorte unazën si lodër seksi, por filloi të kishte shumë dhimbje dhe nuk e hiqte dot.

Atëherë u dërgue në spital.

Mjekët përdorën pinca dhe sharrë për me ja heq.

Mjekët dhe infermierët nuk i mbanin dot të qeshunat me 30-vjeçarin.

Ngjarja u regjistrue në Thailand.

 

2-penis

 

3-penis

 

4-penis

 

5-penis

 

6-penis

Shperndaje në: