Foto: Kjo veshje e ‘pakuptimtë’ e Kim Kardashian!

E mban veten si nji gjeni që vendos trende dhe që nuk kuptohet nga bota e modës. E kemi fjalën për Kanye West, fuqia krijuese e të cilit u shpalos plotësisht nëpërmjet grues së tij, Kim Kardashian, e cila u fotografue në rrugë me nji veshje shumë të çuditshme.

E vetmja gja që i shkonte Kimit ishte bluza e likurës me pjesen nalt te hapun dhe transparente.

Shperndaje në: